| Napisana 29 maja 2006 o 22:44 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Witam wszystkich!
Jestem adminem strony Pagenu !!!
Parę słów na temat ostatnich wydarzeń:
Część osób uwarza, że to co się stało na meczu i po meczu to wina osób, które wypowiedziały sie w sposób obraźliwy dla drugiej strony na forach. Jednak chciałbym tu zauważyć, że pierwszy obraźliwy komentarz pojawił się z waszej strony, który w tym samym dniu wykasowałem(mniejsza z tym, nasze forum jest ogólnodostępne więc mógł być to każdy).
Później pojawiały się następne i następne i to już obrażliwe dla obu stron, które też wykasowywałem po jakimś tam czasie. Pojawiały się też komentarze ludzi z Wisły i Pagenu żeby nie napinać i nie prowokować nieprzyjemnych sytuacji co było jak najbardziej słuszne. (że to jakieś dzieci sie wypowiedziały bo pewnie tak było). Musze tu powiedzieć, że kibice Pagenu w całej swojej historii nigdy nie brali w żadnej zadymie(oprócz małych incydentów z Uszwią) i nie chcą brać. Nie interesują nas jakieś głupie bijatyki, wyzywanie innych od ŻYDòW, wywyższanie się itp. I cieszę się bardzo z tego. Kulturalny dopping przede wszystkim.
Pytanie do Was:
Czy kibice Pagenu podczas meczu prowokowali Was ??
Nie widzieliście, że to są juniorzy i tramkarze a nie żadni pseudo-kibice ??
Czy nie mogliście pokazać swojej wyższości tylko poprzez dopping a nie przez straszenie i kradzież szalików, które potem spaliliście ??
Czy my Was w rundzie jesiennej obrażali podczas meczu ??
Każdy, który jest mądrzejszy wie, że w kibicowaniu nie chodzi o chamstwo i pogardę dla drugich. Proszę Was nie piszcie juz na Naszym Forum tych prymitywnych komentarzy odnośnie jak to chowalismy się w szatniach itp. Jeśli już chcecie cos powiedzieć to róbcie to z głową. Męczy mnie ciągłe kasowanie tych dennych komentarzy ze strony Wisły a także niezbyt mądrych kibiców Pagenu.
Pozdrawiam wszystkich kulturalnych kibiców Wisły Szczucin !!! Was zawsze przyjmiemy gościnie u NAS.
|